OwnHR

OwnHR helpt organisaties, zowel met als zonder bestaande HR-afdeling, met op maat gesneden HR ondersteuning of bij veranderkundige  projecten. Daarnaast biedt OwnHR ondersteuning bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof.

Daarnaast is OwnHR gespecialiseerd in het opzetten van een professionele HR-afdeling, het ontwikkelen en implementeren van diverse team trainingen.

Als vanzelfsprekend biedt OwnHR u maatwerk wanneer er behoefte is aan slechts enkele uren advies per week of per maand.

OwnHR is Marcel Eigner en Marcel Eigner is OwnHR. Ik ben een ervaren HR Business Partner, trainer, coach en docent met meer dan 20 jaar ervaring in het HR vakgebied. Mijn passie is menselijk gedrag. Ik weet op een sympathieke manier connecties te leggen tussen Directie en Operatie en bied hierbij concrete oplossingen voor (complexe) HR issues. Mijn kernwaarden zijn hierbij: integriteit, connectie, groei en resultaat gerichtheid.

Kijk voor mijn opleidingen en werkervaring eveneens op mijn LinkedIn profiel.

Loopt u momenteel tegen (HR)issues aan in uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op, ik maak graag kennis met u.

Tot binnenkort!
Marcel Eigner

 

ME-coaching.nl

Tijdens mijn jarenlange ervaringen met zowel multinationals, MKB bedrijven en individuele cliënten heb ik samen met vriend, compagnon en transformatie therapeut/coach Edwin Vonk van Edwin Vonk Coaching ons nieuwe bedrijf ME-Coaching opgestart!

Alles vanuit onze visie dat je de mens als geheel moet bekijken om te kunnen veranderen en groeien!

Vanuit ons nieuwe bedrijf begeleiden wij HR professionals, leidinggevenden, (loopbaan) coaches en ‘potentials’ tot authentieke krachtige mensen en leiders.

Binnenkort is op onze website  alles over onze passie, drijfveren en ervaringen terug te lezen!

Als voorzetje w.b. coaching, consultancy en trainingsaanbod:
Losse trainingen zijn allemaal onderdeel van de jaartraining en kunnen ook apart gevolgd worden waarbij de dagtrainingen ook geschikt zijn voor werknemers of teams/afdelingen. Centraal staat: persoonlijke groei en coachend leiderschap!

Doel van alle trainingen is persoonlijke groei, authenticiteit en persoonlijk leiderschap. Simpel gezegd: mens zijn en vanuit je eigen kracht leven en werken. De kracht van onze trainingen is:

* Structurele en diepgaande verandering doordat behalve ratio vooral emotie en gevoel aangeraakt worden. Pas als je het       voelt verander je echt!
* Ons gemeenschappelijke visie onderbouwd met gedachtenmodellen uit de wetenschap.
* De unieke combinatie van jarenlange ervaring in HR, coaching, training en ondernemen.

Zoek je als werkgever een opleidingsprogramma gericht op persoonlijk groei, wil je managers coachvaardigheden en tools aanreiken en staat verlaging van ziekteverzuim op de agenda? Dan komen wij vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Tot binnenkort!

Namens de ‘Mannen met Ervaring’:

www.me-coaching.nl

Edwin Vonk
Marcel Eigner