Masterclass : De krachtige HR-Professional, april of mei 2023!

Leuk dat je interesse hebt in de Masterclass ‘de krachtige HR- professional’! Je hebt de keuze uit 2 data, zowel april als mei 2023 zal ik deze 1 daagse Masterclass voor jou organiseren.

De afgelopen jaren heb ik de Masterclass verfijnd op basis van mijn 25 jaar HR ervaring, eerder aangeboden Masterclasses en mijn jarenlange ervaring als deeltijd Docent bij AVANS Hogeschool. Het programma is nu echt volledig op maat gemaakt! De Masterclass is bedoeld voor met name de HR professional die inmiddels een aantal jaren ervaring heeft opgedaan in de praktijk als bijvoorbeeld HR Business Partner of HR Manager.

In highlights: het wordt wederom een interactieve sessie van 1 dag, de focus ligt op jouw rol pakken binnen de HR afdeling, sterk adviseren richting het (middel)management of als leidinggevende van de HR afdeling echt sturing geven en je positie binnen het Management team op natuurlijke wijze claimen. Dit alles doe ik altijd vanuit oprechte aandacht voor jou als MENS achter de HR-professional.
Je levert vooraf casussen die je wilt bespreken bij mij aan. Nadat je jezelf hebt opgegeven neem ik hierover voor de Masterclass contact met je op om de Masterclass maximaal effect voor jou te laten zijn!

Onderwerpen die zeker aan bod komen zijn:

 • Hoe pak je nog beter jouw rol en positie in de organisatie als HR-professional?
  Aan de hand van mijn model ‘de tomaat in de clubsandwich’ sparren we samen over jouw rol en positie.
 • Een uitstekende werkrelatie krijgen en houden met verschillende type managers.
  Dit koppelen we aan teamrollen, menstyperingen en tips & tricks van beïnvloeding in teamwork.
 • Hoe herken je en erken je informele macht en onderhuidse conflicten?
  Wij bespreken de toolbox die echt werkt als het gaat over politiek handelen en kleurtyperingen van managers
 • Jouw project- of veranderplannen ECHT laten landen.
  Mijn 25 jaar veranderkundige inzichten deel ik graag met je. Dit op basis van ruim 10 jaar Docentschap Bedrijfskunde                                                    bij AVANS Hogeschool en meer dan 1000 veranderrapporten die ik als Docent bij AVANS heb mogen lezen en beoordelen.                                        Dit gekoppeld aan diverse veranderprojecten die ik heb mogen begeleiden binnen organisaties.
 • Tijd en jouw energie in je dagelijkse werk t.o.v. van je privé situatie.
  Dit allemaal op basis van o.a. het ‘handboek werkgeluk’ de factor ‘moed’ en de good old habbits van S. Covey.

Altijd dus geïntegreerd met casussen vanuit jullie groep en alles is echt direct toepasbaar in jouw werk als HR-Professional!

Uitkomst : ‘We hebben de leeuw gevraagd hoe het met hem gaat’

Praktische info

 

 • Datum : woensdag 26 april of vrijdag 26 mei 2023
 • Tijdstip : 09:00 – 16:30 uur (ontvangst vanaf 08:30 uur. Borrel om 16:00 uur)
 • Locatie:  Bredaseweg 41, Terheijden (eigen trainingsruimte, gratis parkeren)
 • Groepsgrootte: min. 6 – max. 10 deelnemers (ik train altijd met kleine groepen voor maximale impact)
 • Kosten : 295,-excl. BTW. (Mocht je als particulier willen deelnemen dan overleg ik graag met je over de mogelijkheden)
 • Laat hieronder je gegevens achter en ik neem gelijk contact met je op.                                                         

    Ik kijk er naar uit om je te gaan ontmoeten tijdens die dag:  het wordt geweldig!

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op! Vergeet niet aan te geven of je in april of mei wilt deelnemen aan de Masterclass

   

  Masterclass april 2023: de krachtige HR-Professional!

  Dag(en)

  :

  Uur(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)

  Masterclass mei 2023: de krachtige HR-Professional!

  Dag(en)

  :

  Uur(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)

  Contactgegevens

  Nieuwsgierig geworden na het lezen van mijn site en mijn diensten? Neem dan gewoon contact met mij op!
  Ik kom graag (vrijblijvend) bij jouw organisatie langs om de uitdagingen face-to-face te bespreken!

  Ik hoor graag van je!

  Marcel Eigner
  Keizerstraat 63
  4811 HL, Breda

  Tel.: +(31) 06 1173 2300
  E-mail: marcel@ownhr.nl

  KvK: 67581242

  Je kunt eveneens op LinkedIn meer informatie vinden over mijn werkervaring en opleidingen,