Strategisch Interim HR advies door OwnHR

U heeft een succesvolle onderneming, maar u heeft niet de tijd om een gedegen HR beleid op te zetten? Dagelijks loopt u tegen zaken aan als: hoe borg ik mijn visie in de organisatie? Hoe krijg ik het team mee? Hoe behaal ik concreet mijn resultaten via mijn medewerkers? Op welke manier neem ik de juiste mensen aan, maar wilt u geen HR adviseur in dienst nemen? Of heeft uw organisatie een tijdelijke onderbezetting op de HR afdeling door bijvoorbeeld zwangerschapsverlof?

Dan is OwnHR iets voor u: via OwnHR is maatwerk tegen een scherp tarief namelijk altijd mogelijk! Denk hierbij aan een abonnementsvorm of urenstrippenkaart. U bepaald samen met mij op welke concrete, resultaatgerichte manier uw organisatie verder kan groeien.

HR Learning & Development advies, ontwerp en implementatie

Als geen ander weet ik hoe lastig het is om nieuwe collega’s te boeien en te binden aan een organisatie, terwijl u beseft dat de vaste kern van loyale medewerkers op zijn minst zo belangrijk zijn voor de continuiteit! Leren en ontwikkelen zijn tegenwoordig geen loze termen meer, maar zijn essentieel voor het voorbestaan van uw organisatie.

OwnHR biedt u maatwerk voor Learning & Development advies, maar eveneens bestaat natuurlijk uw L&D beleidsontwerp en implementatie helemaal uit handen te laten nemen, waarbij eveneens de mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van mijn samenwerkingspartners op het gebied van leren en ontwikkelen.

Trainingen en coaching

Uw organisatie groeit sterk, u bent succesvol; het moment om te investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers! Hoe blijf ik mijn medewerkers binden? Hoe prikkel ik (talentvolle) medewerkers binnen mijn organisatie?

OwnHR is een gepassioneerde docent en coachende trainer en biedt u energieke, interactieve trainingssessies aan die leiden tot persoonlijke groei van medewerkers en dus uw organisatie.

Graag maak ik met u een vrijblijvende afspraak om hierover te sparren!
Mijn trainingen worden gemiddeld met een 8,7 beoordeeld!

*Klik hier voor * meer (praktische) info over de Masterclass : De krachtige HR Professional!

In Corona tijd heb ik 2 (online) Masterclasses georganiseerd voor HR professionals waarin samen met HR professionals intervisie en casus besprekingen zijn besproken.

Omdat ik regelmatig vragen kreeg vanuit mijn netwerk organiseer ik regelmatig HR Masterclasses, niet online maar fysiek op een inspirerende locatie!

Qua inhoud zullen de volgende zaken zeker aanbod komen:

+ Praktijk situaties van de HR professional.
+ Positie en rol in de HR functie binnen jouw organisatie.
+ Omgaan met lastige managers (mensen).
+
(In)formele macht en conflicten.
+ HR veranderplannen echt laten landen.
+
Tijd en energie in je dagelijkse HR werk t.o.v. privé .

Natuurlijk altijd geïntegreerd met casussen vanuit de groep tijdens de voorbereiding!
Resultaat: de koppeling vanuit theorie en eigen (herkenbare) praktijk behandeling.

Uitkomst : ‘Ik heb de leeuw gevraagd hoe het met hem gaat’

Masterclasses en workshops

OwnHR organiseert frequent inspirerende Masterclasses en workshops voor bedrijven, check “Masterclasses en contact” voor meer informatie!

Op zoek naar een inspirerende masterclasses? Ik denk graag met u mee vanuit mijn jarenlange ervaring. Mijn interactieve Masterclasses en workshops zitten vol met anekdotes, praktische tools, koppeling theorie en praktijk en altijd gelijk toepasbaar in de praktijk! De afgelopen 10 jaar werden deze masterclasses en workshops altijd beoordeeld met minimaal een 8,8!